T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / MERKEZ - Issızca Şehit Ahmet Çalık İlkokulu

Issızca Şehit Ahmet Çalık İlkokulu

Telefon
3288492135
Belgegeçer
0
WEB
https://issizcailkokulu.meb.k12.tr
Adres
ISSIZCA KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ ISSIZCA KÜME EVLERİ ŞEHIT AHMET ÇALIK ILKOKULU NO 339 MERKEZ / OSMANİYE
Vizyon
Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Başarılar
2009/2010 Öğretim yılında 2 öğrencimiz Anadolu Lisesini,2 Sağlık Meslek Lisesini,3 öğrencimiz ise Anadolu Meslek Liselerini kazanmıştır. 2 öğrencimiz de Bursluluk sınavını kazandı. 2010/2011 Öğretim yılında 1 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesi,1 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi,9 öğrencimiz Anadolu Lisesi,8 öğrencimiz ise Anadolu Meslek Liselerini kazanmıştır. 2 öğrencimiz de Bursluluk sınavını kazandı. 2011/2012 Öğretim yılında 9 öğrencimiz Anadolu Lisesi,5 öğrencimiz Anadolu Meslek Lisesini kazanmıştır.1 öğrencimiz de Bursluluk sınavını kazandı
Öğretmen :8
Öğrenci :141
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
DERSE BAŞLAMA SAATİ:08:20 DERSİN BİTİŞ SAATİ:14:15
Isınma
Klimalı
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Köy minibüsleri ve hususi araçlarla
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
400 hane olup Osmaniyenin ikinci büyük köyüdür. Kurtuluş savaşında bir çok kahraman çıkarmıştır. Şehit Ahmet Çalık gibi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Osmaniye İl Merkezine 12km Uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır